Friss drámáink:
Név MAMAMOO
Eredeti név 마마무
Fandom név MooMoo
Debütálás 2014-06-18
Nemzetiség Lány banda
  • Név: Solar (솔라)
    Eredeti név: Kim Yong Sun (김용선)
    Születésnap: 1991-02-21
    1991-02-21
    Group's leader and main vocalist. /// Birth place: South Korea Occupation: Énekes Years active:
    Tovább
  • Név: Moon Byul (문별)
    Eredeti név: Moon Byul Yi (문별이)
    Születésnap: 1992-12-22
    1992-12-22
    Group's main rapper and dancer. /// Birth place: South Korea Occupation: Énekes Years active:
    Tovább
  • Név: Whee In (휘인)
    Eredeti név: Jung Whee In (정휘인)
    Születésnap: 1995-04-17
    1995-04-17
    Group's lead vocalist and dancer. /// Birth place: South Korea Occupation: Énekes Years active:
    Tovább
  • Név: Hwa Sa (화사)
    Eredeti név: Ahn Hye Jin (안혜진)
    Születésnap: 1995-07-23
    1995-07-23
    Lead Vocalist, Lead Rapper, Maknae. /// Birth place: South Korea Occupation: Énekes Years active:
    Tovább
Egy dél-koreai lánycsapat, amelyet a Rainbow Bridge World alkotot meg.
Solar (솔라) Leader, Main Vocal
Moon Byul (문별) Main Rapper, Main Dancer
Whee In (휘인) Lead Vocalist, Lead Dancer
Hwa Sa (화사) Lead Vocalist, Lead Rapper, Maknae

Látogasd meg a MAMAMOO honlapját!(.co.kr/.jp oldalak lassan töltődnek be)

Discography:
Studio albums
Melting (2016)
Mini albums
Hello (2014)
Piano Man (2014)
Pink Funky (2015)
Memory (2016)
Purple (2017)
Yellow Flower (2018)
Digital singles
"I Miss You" (2016)
"Taller Than You" (2016)
"Angel, Dab Dab" (2016)
"New York" (2016)
Special singles
"Paint Me" (2018)
Promotional singles
"Taste The Feeling" (2017)
Collaboration singles
"Don't Be Happy" (with Bumkey) (2014)
"Peppermint Chocolate" (with K.Will) (2014)
"Heeheehaheho" (with Geeks) (2014)
"Ahh Oop!" (with eSNa) (2015)
OSTs
"Marriage, Not Dating OST Part 2" (2014)
"My Lovely Girl OST Part.1" (2014)
"Spy OST Code No. 4" (2015)
"Innisia Nest OST" (2015)
"LG G5 & Friends OST" (2016)
"Goblin OST Part.13" (2017)
"Strong Girl Bong-soon OST Part.5" (2017)
"Man to Man OST Part.5" (2017)
Concerts
MOOSICAL (2016)
MOOSICAL Curtain Call (2017)

  • [MV] MAMAMOO(마마무) _ Starry Night(별이 빛나는 밤)

    2018.03.07
    [MV] MAMAMOO(마마무) _ Starry Night(별이 빛나는 밤) *English subtitles are now available. (Please click on 'CC' button or activate 'Interactive Transcript' function)
  • [MV] MAMAMOO (마마무) _ Paint Me (칠해줘)

    2018.01.04
    [MV] MAMAMOO (마마무) _ Paint Me (칠해줘) *English subtitles are now available. (Please click on 'CC' button or activate 'Interactive Transcript' function)
  • [MV] MOMOLAND (모모랜드) _ BBoom BBoom (뿜뿜)

    2018.01.03
    [MV] MOMOLAND (모모랜드) _ BBoom BBoom (뿜뿜) *English subtitles are now available. (Please click on 'CC' button or activate 'Interactive Transcript' function)
  • 마마무 (MAMAMOO) - Décalcomanie (데칼코마니) MV

    2016.11.07
    믿듣맘무의 귀환!! 파격적인 변신으로 돌아온 마마무 마마무, 미니앨범 프로젝트 ‘드디어 모든 조각의 퍼즐이 맞춰지다’ 찬란하게 빛났던

További videók:
Hozzászólások
  • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

  • Wu Xing
    2018-03-27 03:03:40

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: lapishun

Beküldte: lapishun

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások