Friss drámáink:
Név GFRIEND
Eredeti név 여자친구
Fandom név Buddy
Debütálás 2015-01-15
Nemzetiség Lány banda
  • Név: Sowon
    Eredeti név: Kim So Jung
    Születésnap: 1995-12-07
    1995-12-07
    Kim So Jung, vagy színpadi nevén Sowon a csapat vezetője, vokalistája rappere, valamint
    Tovább
  • Név: Yerin
    Eredeti név: Jung Ye Rin
    Születésnap: 1996-08-19
    1996-08-19
    Jung Ye Rin a csapat arca, vezető táncosa és vokalistája. Gyakornoki évei alatt a Fantagionál
    Tovább
  • Név: Eunha
    Eredeti név: Jung Eun Bi
    Születésnap: 1997-05-30
    1997-05-30
    Jung Eun Bi egykor a BigHit Entertainment alatt gyakornokoskodott, ám végül a Source Musicnál -
    Tovább
  • Név: Yuju
    Eredeti név: Choi Yu Na
    Születésnap: 1997-10-04
    1997-10-04
    Choi Yunát, avagy Yujut először a Kpop Star című műsor első évadában láthattuk, majd 4
    Tovább
  • Név: SinB
    Eredeti név: Hwang Eun Bi
    Születésnap: 1998-06-03
    1998-06-03
    [b]Információk[/b] Eredeti színpadi név: 신비 Eredeti név: 황은비 Magasság: 167 cm
    Tovább
  • Név: Umji
    Eredeti név: Kim Ye Won
    Születésnap: 1998-08-19
    1998-08-19
    [b]Információk[/b] Eredeti színpadi név: 엄지 Eredeti név: 김예원 Magasság: 166 cm
    Tovább
A GFRIEND (Girlfriend) egy hattagú dél-koreai lánycsapat, amelyet 2015-ben a Source Music alkotott meg. Debütálásukra 2015 január 15-én került sor, a "Season of Glass" című mini-albummal.

Tagok
Sowon
Yerin
Eunha
Yuju
SinB
Umji

Discography:
Koreai
Studio albumok:
LOL (2016)

Mini albumok:
Season of Glass (2015)
Flower Bud (2015)
Snowflake (2016)
The Awakening (2017)
Parallel (2017)
Rainbow (újracsomagolás) (2017)

Japán
Kyou Kara Watashitachi wa ~GFRIEND 1st Best~ (2018)

  • [MV] GFRIEND(여자친구) _ LOVE WHISPER(귀를 기울이면)

    2017.08.01
    [MV] GFRIEND(여자친구) _ LOVE WHISPER(귀를 기울이면) *English subtitles are now available. :D (Please click on 'CC' button or activate 'Interactive Transcript'
  • [MV] GFRIEND(여자친구) _ Summer Rain(여름비)

    2017.09.13
    [MV] GFRIEND(여자친구) _ Summer Rain(여름비) *English subtitles are now available. (Please click on 'CC' button or activate 'Interactive Transcript' function)
  • [MV] GFRIEND(여자친구) _ FINGERTIP

    2017.03.06
    [MV] GFRIEND(여자친구) _ FINGERTIP *English subtitles are now available. :D (Please click on 'CC' button or activate 'Interactive Transcript' function) :: iTunes :
  • [MV] GFRIEND(여자친구) _ Glass Bead(유리구슬)

    2017.11.02
    [MV] GFRIEND(여자친구) _ Glass Bead(유리구슬) *English subtitles are now available. (Please click on 'CC' button or activate 'Interactive Transcript' function)

További videók:
Hozzászólások
  • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

  • Wu Xing
    2018-04-04 13:24:44

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások