Friss drámáink:
Név BESTie
Eredeti név 베스티
Fandom név
Debütálás 2013-07-11
Nemzetiség Lány banda
  • Név: Hyeyeon (혜연)
    Eredeti név: Kang Hye-yeon (강혜연)
    Születésnap: 1990-12-08
    1990-12-08
    Hyeyeon (혜연, korábban Dami) Dél-Koreai énekesnő a YNB Entertainment-nél. Ő a vezetője és
    Tovább
  • Név: Haeryeong (해령)
    Eredeti név: Na Hae-ryeong (나 해령)
    Születésnap: 1994-11-11
    1994-11-11
    Énekes, maknae /// Magasság. 168 cm Súly: 45 kg
    Tovább
  • Név: UJi (유지)
    Eredeti név: Jung Yoo-ji (정유지)
    Születésnap: 1991-01-02
    1991-01-02
    Pozició: Fővokál /// Height: 168 cm Weight: 48 kg Discography: Digital singles "Love
    Tovább
  • Név: Dahye (다혜)
    Eredeti név: Song Da-hye (송다혜)
    Születésnap: 1993-06-12
    1993-06-12
    Fő rapper, vocalist /// Height: 168 cm Weight: 48 kg
    Tovább
A BESTie (베스티) dél-koreai lánycsapat, amelyet 2013-ban az YNB Entertainment alkotot meg. A lányok a "Pitapat" single -el debütáltak 2013. Július 11-én.
Lemezkiadó: YNB Entertainment
Műfaj: K-pop
Albumok: Love Emotion, Hot Baby
Díjak: Golden Disc Award Next Generation Star Award

Látogasd meg a BESTIe-t a YNB ügynökségnél!


Tagok:
Hyeyeon (혜연) - Vezető, vezető énekes, rap
Haeryeong (해령) - Énekes, vezető táncos, visuals, maknae
Ex-Tagok:
U.Ji (유지) - main vocals, lead dance
Dahye (다혜) - vocals, main rap, main dance

Discography:
Mini albums
Hot Baby (2014)
Love Emotion (2015)
Digital singles
"Pitapat" (2013)
"Love Options" (2013)
"Zzang Christmas" (2013)
"Thank U Very Much" (2014)
"Like a Star" (2014)

  • [MV] BESTie(베스티) _ Pitapat(두근두근)

    2013.07.12
    [MV] BESTie(베스티) _ Pitapat(두근두근) *English subtitles are now available. :D (Please click on 'CC' button or activate 'Interactive Transcript' function) ::
  • [MV] BESTie(베스티) _ Love Options(연애의 조건)

    2013.10.17
    [MV] BESTie(베스티) _ Love Options(연애의 조건) *English subtitles are now available. :D (Please click on 'CC' button or activate 'Interactive Transcript' function)
  • [MV] BESTie(베스티) _ Zzang Christmas(짱 크리스마스) (Feat. Yoo Sae Yoon(유세윤))

    2013.12.17
    [MV] BESTie(베스티) _ Zzang Christmas(짱 크리스마스) (Feat. Yoo Sae Yoon(유세윤)) *English subtitles are now available. :D (Please click on 'CC' button or activate
  • [MV] BESTie(베스티) _ THANK U VERY MUCH(땡큐 베리 머치)

    2014.02.28
    [MV] BESTie(베스티) _ THANK U VERY MUCH(땡큐 베리 머치) LOEN MUSIC changes the name to '1theK[wʌnðəkeɪ]' to be a global K-POP hub! 로엔뮤직이 새 이름

További videók:
Hozzászólások
  • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

  • Wu Xing
    2018-04-08 12:36:19

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Beküldte: Lai

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások